preskoči na sadržaj

Osnovna škola Eugena Kumičića

Login
NAZOVI ME!

projekt e-Škole

E-Dnevnik

 
UPUTE

E-Skola

Raspored zvonjenja


RAZREDNA NASTAVA

PREDMETNA NASTAVA

Raspored sati

RASPORED SATI 
PREDMETNA NASTAVA
2017./2018.

5A 5B 5C
6A 6B 6C
7A 7B 7C
8A 8B 8C
Kalendar 2017./2018. šk. god.

Kalendar
« Lipanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Anketa
Smatrate li da imate dovoljno informacija o Domovinskom ratu na našem području?





Brojač posjeta
Ispis statistike od 12. 5. 2010.

Ukupno: 713159
Ovaj mjesec: 3253
Ovaj tjedan: 59
Danas: 59
Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Tražilica
Kuhinja

 

Povezana slika

 

JELOVNIK ZA LIPANJ 2018.

CIJENA PREHRANE IZNOSI 66,00 kn

 

 

DAN

OBROK

 

 

Petak, 1.6.

griz na mlijeku, kolač

 

 

Ponedjeljak, 4.6..

vegetarijanska pizza, cedevita

Utorak, 5.6.

grah varivo sa suhim mesom

Srijeda, 6.6.

varivo od boba, pečena piletina, kruh

Četvrtak, 7.6.

pileći paprikaš s povrćem i noklicama, miješani kruh

Petak, 8.6.

tijesto sa sirom, voće

 

 

Ponedjeljak, 11.6.

kukuruzno pecivo, namaz pašteta, voćni sok

Utorak, 12.6.

paštašuta, krastavac salata

Srijeda, 13.6.

varivo od slanutka s mesom, crni kruh sa sjemenkama, puding

Četvrtak, 14.6.

gulaš od junetine s njokima, salata od rajčice

Petak, 15.6.

sendvič, sladoled

 

 

 

 

Za pripremu hrane koristi se maslinovo ulje i maslac, jabučni ocat, različiti začini (origano, bosiljak…)

 

 

 

Svake srijede mlijeko, svakog četvrtka voće u sklopu Školske sheme.

 

Jelovnik je podložan izmjenama i dopunama!

 

JELOVNIK ZA SVIBANJ 2018.

CIJENA PREHRANE IZNOSI 114,00 kn

 

 

DAN

OBROK

 

 

Srijeda, 2.5.

pizza capricciosa, tekući jogurt

Četvrtak, 3.5.

šnicla u umaku od povrća, riža, zelena salata

Petak, 4.5.

panirani oslić, kuhani kelj s krumpirom

 

 

Ponedjeljak, 7.5.

griz na mlijeku s kakao posipom, integralni keks

Utorak, 8.5.

bob od svinjetine s povrćem, salata od krastavaca, kruh

Srijeda, 9.5.

pileći paprikaš s povrćem i noklicama, miješani kruh

Četvrtak, 10.5.

Dan škole – neradni dan

Petak, 11.5.

Dan otvorenih vrata – za učenike nema redovne hrane

 

 

Ponedjeljak, 14.5.

tijesto s lješnjakom, jogurt

Utorak, 15.5.

mesne okruglice u umaku od rajčice, krumpir

Srijeda, 16.5.

grah varivo sa suhim mesom, crni kruh

Četvrtak, 17.5.

varivo od mahuna, mrkve, celera, korabe, piletine, raženi kruh

Petak, 18.5.

zobeno pecivo, svježi sir s vrhnjem, čaj s medom i limunom

 

 

Ponedjeljak, 21.5.

kukuruzna krupica, bijela kava, voće

Utorak, 22.5.

pureća pljeskavica, kus kus s povrćem, svježa salata

Srijeda, 23.5.

varivo od svježeg kupusa s piletinom, miješani kruh

Četvrtak, 24.5.

špageti bolognese, salata od rajčice

Petak, 25.5.

kukuruzno pecivo, pileća pašteta, kakao

 

 

Ponedjeljak, 28.5.

granatir, jagode

Utorak, 29.5.

đuveč sa svinjetinom i povrćem, kupus salata

Srijeda, 30.5.

musaka, zelena salata

Četvrtak, 31.5.

Tijelovo – neradni dan

 

 

Za pripremu hrane koristi se maslinovo ulje i maslac, jabučni ocat, različiti začini (origano, bosiljak…)

 

 

 

Svake srijede mlijeko, svakog četvrtka voće u sklopu Školske sheme.

 

Jelovnik je podložan izmjenama i dopunama!

 

Povezana slika

 

JELOVNIK ZA TRAVANJ 2018.

CIJENA PREHRANE IZNOSI 90,00 kn

 

 

DAN

OBROK

 

 

Ponedjeljak, 9.4.

griz na mlijeku s kakao posipom, integralni keks

Utorak, 10.4.

grah varivo sa suhim mesom, graham kruh

Srijeda, 11.4.

pureća pljeskavica, restani krumpir, salata

Četvrtak, 12.4.

lazanje s mesom i povrćem, salata od svježih krastavaca

Petak, 13.4.

rižoto s piletinom, miješana salata

 

 

Ponedjeljak, 16.4.

zapečeni tortelini s rajčicom i sirom, svježa paprika

Utorak, 17.4.

varivo od leće i korjenastog povrća s mesom, kukuruzni kruh

Srijeda, 18.4.

špageti na bolonjski, zelena salata

Četvrtak, 19.4.

pureća prsa u umaku, pire od krumpira i batata, kupus salata

Petak, 20.4.

tijesto sa sirom, naranča

 

 

Ponedjeljak, 23.4.

integralni kruh s bio džemom, bijela kava zaslađena medom

Utorak, 24.4.

goveđi gulaš s tjesteninom od špinata i mrkve

Srijeda, 25.4.

varivo od miješanog povrća, pohana pureća šnicla, integralni kruh

Četvrtak, 26.4.

pečena piletina, pirjano povrće (grašak, krumpir, mrkva), crni kruh

Petak, 27.4.

rižoto od liganja, miješana salata

 

 

 

Za pripremu hrane koristi se maslinovo ulje i maslac, jabučni ocat, različiti začini (origano, bosiljak…)

 

 

 

Svake srijede mlijeko, svakog četvrtka voće u sklopu Školske sheme.

 

Jelovnik je podložan izmjenama i dopunama!

 

 

preskoči na navigaciju