preskoči na sadržaj

Osnovna škola Eugena Kumičića

Login
projekt e-Škole

 

E-Dnevnik

 
UPUTE

E-Skola

Raspored zvonjenja


RAZREDNA NASTAVA

PREDMETNA NASTAVA

Kalendar 2023./2024. šk. god.

 

Kalendar
« Ožujak 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Anketa
Smatram da daroviti učenici u našoj školi imaju dovoljno prilika za napredak i osobni izraz.





Brojač posjeta
Ispis statistike od 12. 5. 2010.

Ukupno: 1035559
Ovaj mjesec: 2522
Ovaj tjedan: 186
Danas: 5
Arhiva dokumenata
Tražilica
Kuhinja

 

JELOVNIK  ZA OŽUJAK 2024.

1.3.2024.
(petak)

Oslić na bakalar, krumpir, kruh

4.3.2024.
(ponedjeljak)

Povrtne polpete, rizi bizi, kruh

5.3.2024.
(utorak)

Varivo od graha sa suhim mesom, kruh

6.3.2024.
(srijeda)

Tjestenina s piletinom u bijelom umaku, salata

7.3.2024.
(četvrtak)

ONLINE NASTAVA

8.3.2024.
(petak)

Povrće, riblji štapići, kruh

11.3.2024.
(ponedjeljak)

Griz, muffin

12.3.2024.
(utorak)

Varivo od mahuna s mesom, kruh

13.3.2024.
(srijeda)

Gulaš s njokima, kruh

14.3.2024.
(četvrtak)

Rižoto, salata

15.3.2024.
(petak)

Krumpir s blitvom, fishburger, cedevita

18.3.2024.
(ponedjeljak)

Žganci s vrhnjem, banana

19.3.2024.
(utorak)

Špagete bolognese, salata

20.3.2024.
(srijeda)

Pileći paprikaš s noklicama, kruh

21.3.2024.
(četvrtak)

Restani krumpir, kobasica, salata

22.3.2024.
(petak)

Riža s tunom, salata

25.3.2024.
(ponedjeljak)

Tjestenina sa sirom, voće

21.3.2024.
(utorak)

Varivo od leće i heljde s mesom, kruh

21.3.2024.
(srijeda)

Mlinci, pečena piletina, salata

 

Područne škole

1.3.2024.

Sendvič s piletinom

4.3.2024.

 Prstići, jogurt

5.3.2024.

 Pizza sendvič

6.3.2024.

 Motani burek, jogurt

7.3.2024.

 Otvoreni hot-dog

8.3.2024.

 Pecivo s čokoladom

11.3.2024.

 Sendvič

12.3.2024.

 Pecivo sa sirom jogurt

13.3.2024.

 Hot-dog

14.3.2024.

 Pecivo sa šunkom i sirom
15.3.2024.

Sendvič s piletinom

18.3.2024.

Prstići, jogurt

19.3.2024.

Pizza sendvič

20.3.2024.

Motani burek, jogurt

21.3.2024.

Otvoreni hot dog

22.3.2024.

Pecivo s čokoladom

25.3.2024.

Sendvič

26.3.2024.

Pecivo sa sirom, jogurt

27.3.2024.

Hot dog

 

Jelovnik je podložan izmjenama i dopunama!

 

TVARI ILI PROIZVODI KOJI UZROKUJU ALERGIJE ILI INTOLERANCIJE

1. Žitarice koje sadrže gluten, tj. pšenica (poput pira i pšenice khorasan), raž, ječam, zob ili njihovi sojevi dobiveni hibridizacijom te proizvodi od tih žitarica, osim:
(a) glukoznih sirupa na bazi pšenice, uključujući dekstrozu (1);
(b) maltodekstrina na bazi pšenice (1);
(c) glukoznih sirupa na bazi ječma;
(d) žitarica koje se upotrebljavaju za proizvodnju alkoholnih destilata, uključujući etilni alkohol poljoprivrednog podrijetla;
2. Rakovi i proizvodi od rakova;
3. Jaja i proizvodi od jaja
;
4. Riba i riblji proizvodi, osim:
(a) riblje želatine koja se koristi kao nosač za vitamine i karotenoide;
(b) riblje želatine ili ribljeg mjehura koji se upotrebljavaju kao sredstvo za
bistrenje piva i vina;
5. Kikiriki i proizvodi od kikirikija;
6. Zrna soje i proizvodi od soje, osim:
(a) potpuno rafiniranog sojinog ulja i masti (1);
(b) prirodnih miješanih tokoferola (E306), prirodnog D-alfa tokoferola, prirodnog D-alfa tokoferol acetata i prirodnog D-alfa tokoferol sukcinata od soje;
(c) biljnih fitosterola i fitosterol estera od sojinog ulja;
(d) biljnog stanol estera proizvedenog od biljnih sterola dobivenih od sojinog ulja;
7. Mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući laktozu), osim:
(a) sirutke koja se upotrebljava za proizvodnju alkoholnih destilata, uključujući
etilni alkohol poljoprivrednog podrijetla;
(b) laktitola;
8. Orašasto voće, tj. bademi (Amygdalus communis L.), lješnjaci (Corylus avellana), orasi (Juglans regia), indijski oraščići (Anacardium occidentale), pekan orasi (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), brazilski orasi (Bertholletia excelsa), pistacije (Pistacia vera), makadamije ili kvinslandski orasi (Macadamia ternifolia) te njihovi proizvodi, osim orašastog voća koje se upotrebljava za proizvodnju alkoholnih destilata, uključujući etilni alkohol poljoprivrednog podrijetla;
9. Celer i njegovi proizvodi;
10. Gorušica i proizvodi od gorušice;
11. Sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama
;
12. Sumporni dioksid i sulfiti pri koncentracijama većim od 10 mg/kg ili 10 mg/L računati kao ukupni SO2, koji su u proizvodima pripremljenim za konzumaciju ili rekonstituirani u skladu s uputama proizvođača;
13. Lupina i proizvodi od lupine;
14. Mekušci i proizvodi od mekušaca

preskoči na navigaciju