preskoči na sadržaj

Osnovna škola Eugena Kumičića

Login
projekt e-Škole

 

E-Dnevnik

 
UPUTE

E-Skola

Raspored zvonjenja


RAZREDNA NASTAVA

PREDMETNA NASTAVA

Kalendar 2023./2024. šk. god.

 

Kalendar
« Siječanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Anketa
Smatram da daroviti učenici u našoj školi imaju dovoljno prilika za napredak i osobni izraz.





Brojač posjeta
Ispis statistike od 12. 5. 2010.

Ukupno: 1039196
Ovaj mjesec: 2035
Ovaj tjedan: 629
Danas: 183
Arhiva dokumenata
Tražilica
Kuhinja

 

JELOVNIK  ZA TRAVANJ 2024.

8.4.2024.
(ponedjeljak)

Sendvič, čaj

9.4.2024.
(utorak)

Varivo od graška s mesom, kruh, muffin

10.4.2024.
(srijeda)

Rižoto, salata

11.4.2024.
(četvrtak)

Gulaš s njokima, kruh

12.4.2024.
(petak)

Granatir, hrenovke, salata

15.4.2024.
(ponedjeljak)

Tjestenina sa sirom, voće

16.4.2024.
(utorak)

Varivo od kelja i heljde s mesom, kruh

17.4.2024.
(srijeda)

neradni dan

18.4.2024.
(četvrtak)

Povrće, pileći odrezak, salata

19.4.2024.
(petak)

Rižoto s tunom, salata

22.4.2024.
(ponedjeljak)

Žganci s bijelom kavom, voće

23.4.2024.
(utorak)

Proljetna riža, roštilj kobasice, kruh, salata

24.4.2024.
(srijeda)

Krpice sa zeljem, pečena piletina

25.4.2024.
(četvrtak)

Pire krumpir, okruglice od mesa, salata

26.4.2024.
(petak)

Grah salata, riblji štapići, kruh

29.4.2024.
(ponedjeljak)

 

 

Jelovnik je podložan izmjenama i dopunama!

 

TVARI ILI PROIZVODI KOJI UZROKUJU ALERGIJE ILI INTOLERANCIJE

1. Žitarice koje sadrže gluten, tj. pšenica (poput pira i pšenice khorasan), raž, ječam, zob ili njihovi sojevi dobiveni hibridizacijom te proizvodi od tih žitarica, osim:
(a) glukoznih sirupa na bazi pšenice, uključujući dekstrozu (1);
(b) maltodekstrina na bazi pšenice (1);
(c) glukoznih sirupa na bazi ječma;
(d) žitarica koje se upotrebljavaju za proizvodnju alkoholnih destilata, uključujući etilni alkohol poljoprivrednog podrijetla;
2. Rakovi i proizvodi od rakova;
3. Jaja i proizvodi od jaja
;
4. Riba i riblji proizvodi, osim:
(a) riblje želatine koja se koristi kao nosač za vitamine i karotenoide;
(b) riblje želatine ili ribljeg mjehura koji se upotrebljavaju kao sredstvo za
bistrenje piva i vina;
5. Kikiriki i proizvodi od kikirikija;
6. Zrna soje i proizvodi od soje, osim:
(a) potpuno rafiniranog sojinog ulja i masti (1);
(b) prirodnih miješanih tokoferola (E306), prirodnog D-alfa tokoferola, prirodnog D-alfa tokoferol acetata i prirodnog D-alfa tokoferol sukcinata od soje;
(c) biljnih fitosterola i fitosterol estera od sojinog ulja;
(d) biljnog stanol estera proizvedenog od biljnih sterola dobivenih od sojinog ulja;
7. Mlijeko i mliječni proizvodi (uključujući laktozu), osim:
(a) sirutke koja se upotrebljava za proizvodnju alkoholnih destilata, uključujući
etilni alkohol poljoprivrednog podrijetla;
(b) laktitola;
8. Orašasto voće, tj. bademi (Amygdalus communis L.), lješnjaci (Corylus avellana), orasi (Juglans regia), indijski oraščići (Anacardium occidentale), pekan orasi (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), brazilski orasi (Bertholletia excelsa), pistacije (Pistacia vera), makadamije ili kvinslandski orasi (Macadamia ternifolia) te njihovi proizvodi, osim orašastog voća koje se upotrebljava za proizvodnju alkoholnih destilata, uključujući etilni alkohol poljoprivrednog podrijetla;
9. Celer i njegovi proizvodi;
10. Gorušica i proizvodi od gorušice;
11. Sjeme sezama i proizvodi od sjemena sezama
;
12. Sumporni dioksid i sulfiti pri koncentracijama većim od 10 mg/kg ili 10 mg/L računati kao ukupni SO2, koji su u proizvodima pripremljenim za konzumaciju ili rekonstituirani u skladu s uputama proizvođača;
13. Lupina i proizvodi od lupine;
14. Mekušci i proizvodi od mekušaca

preskoči na navigaciju