2020-06-09 08:19:05

UPIS U SREDNJU ŠKOLU

Dana 27. svibnja 2020. godine u Narodnim novinama, broj 62/2020, objavljena  je Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021., čiji je sastavni dio i struktura razrednih odjela i broja učenika I. razreda. Odluka je dostupna na sljedećoj poveznici:  

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2020_05_62_1240.html

Ove je godine propisana mogućnost dostave prijavnica za upis, upisnica u školu, kao i dokumenata o ispunjavanju posebnih uvjeta za upis, osobno ili elektroničkim putem.

Prilikom dostavljanja dokumentacije elektroničkim putem učenik ili roditelj/skrbnik može se izjasniti i o izbornim predmetima te odabiru stranog jezika, kao i o svim posebnostima koje su vama važne za organizaciju nastave u sljedećoj školskoj godini.

Sva propisana dokumentacija može se uslikati ili skenirati te poslati elektroničkim putem.

Povjerenstvo za upis u srednju školu su ravnateljica Božica Majhen, pedagoginja Nataša Valinčić i učitelj informatike Darko Vencl.

Svu dokumentaciju potrebnu za upis možete dostaviti na mail pedagoginje: natasa.ivanic@skole.hr

Što se tiče dostavljanja originalne dokumentacije u osnovnu školu (prijavnice učenika koji su je poslali elektroničkim putem), dostavljanje originala nije potrebno.

Na sljedećem linku nalaze se najvažniji datumi kojih se morate pridržavati pri upisu u srednju školu  - UPIS U SREDNJU ŠKOLU 2020. - NAJVAŽNIJI DATUMI 


Osnovna škola Eugena Kumičića Slatina