2018-10-18 11:58:41

Erasmus+, Kids from the future - pedagoška radionica u 6.b

Dana 17. listopada 2018. naša je pedagoginja održala još jednu radionicu poticanja kreativnosti, ovoga puta s učenicima 6.b razrednog odjela, a u okviru Erasmus+ projekta naše škole - Kids from the future. 

Nakon početnog predstavljanja nekim originalnim pokretom, učenici su na papire različitih boja pisali što više riječi kojih su se mogli sjetiti, a da počinju slovom "s", završavaju slovom "ž" i riječi koje u sebi sadrže slovo "b". Time se vježbali svoju fluentnost koja je jedna od odlika kreativnosti.

Nakon ovoga uvodnog zadatka učenici su zadatkom "Da imam stroj za teleportiranje..." prizvali svoju maštu te su na trenutak otišli u Kanadu, Norvešku, Australiju, Bosnu i Hercegovinu, Francusku, Engleske, Bahame, na Olimpijske igre u Rusiji. Neki su pošli u svijet snijega, neki u svijet snova, neki u budućnost, dok drugi pak u prošlost, a mnogi su upoznali svoje idole. 

 


Na kraju radionice kao završnu aktivnost zaigrali smo igru Kaladont.

Potpune učeničke radove na temu "Da imam stroj za teleportiranje..." možete pročitati na plakatu izvješenom u školskome holu.

  

 

Ova publikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

Sufinancirano sredstvima programa Europske unije Erasmus+ / Co-funded by the Erasmus+ Programme of the European Union


Osnovna škola Eugena Kumičića Slatina