2018-09-17 21:15:48

Erasmus+, Kids from the future, Pedagoška radionica

Dana, 14. rujna 2018., pedagoginja Andre Grahovac održala pedagošku radionicu o kreativnosti i inovativnosti s učenicima 7.c razrednog odjela u sklopu pripreme za tečaj "Integrating Creativity and Innovation into Teaching" na kojemu će sudjelovati krajem listopada u Firenzi.

Radionicom su učenici izražavali svoje stavove o tome što je za njih kreativnost i inovativnost u nastavi, u kakvom okruženju i u kojim nastavnim predmetima njihova kreativnost dolazi do izražaja te koje osobine mora posjedovati učitelj da bi poticao njihovu kreativnost. Na kraju su rješavali zadatak u kojemu su trebali "izaći iz okvira" i ponuditi kreativno rješenje zadanog problema.
Rezultate rada učenici su prikazali na plakatu.

Podsjetimo se - Osnovnoj školi Eugena Kumičića, Slatina odobren je Erasmus+ projekt kojega finacira Agencija za mobilnost i programe Europske Unije. Naziv projekta je “ Kids from the future“, odnosno Djeca budućnosti. Projekt je započeo 1. srpnja 2018., a trajat će ukupno 14 mjeseci. Iznos financijske potpore je 19 283 eura.  Projekt se nalazi u sklopu programa Ključna aktivnost 1 kojom se podupiru podupiru mobilnosti, u našem slučaju,  nastavnog osoblja u svrhu stjecanja iskustva učenja, rada, prakse, usavršavanja... u inozemstvu. U projektu sudjeluje 9 učitelja naše škole.

 

Ova publikacija odražava isključivo stajalište autora publikacije i Komisija se ne može smatrati odgovornom prilikom uporabe informacija koje se u njoj nalaze.

Sufinancirano sredstvima programa Europske unije Erasmus+ / Co-funded by the Erasmus+ Programme of the European Union


Osnovna škola Eugena Kumičića Slatina