preskoči na sadržaj

Osnovna škola Eugena Kumičića

Login
NAZOVI ME!

projekt e-Škole

E-Dnevnik

 
UPUTE

E-Skola

Raspored zvonjenja


RAZREDNA NASTAVA

PREDMETNA NASTAVA

Raspored sati

RASPORED SATI 
PREDMETNA NASTAVA
2017./2018.

5A 5B 5C
6A 6B 6C
7A 7B 7C
8A 8B 8C
Kalendar 2017./2018. šk. god.

Kalendar
« Travanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Anketa
Smatrate li da imate dovoljno informacija o Domovinskom ratu na našem području?

Brojač posjeta
Ispis statistike od 12. 5. 2010.

Ukupno: 701906
Ovaj mjesec: 4214
Ovaj tjedan: 1686
Danas: 34
Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Eugenijalci oskarovci: Pohvaljeni i nagrađeni najbolji učenici i učitelji naše škole
Autor: Nataša Ivanić, 19. 6. 2017.

Već tradicionalno naša škola na kraju svake školske godine pohvaljuje i nagrađuje svoje najbolje učenike i učitelje. Tako je srijedu 14. lipnja u holu škole održana manifestacija pod nazivom Eugenijalci oskarovci. Tom prigodom najučenici nagrađeni su pohvalnicama , a poveljama učitelji za unaprjeđenje odgojno-obrazovnog rada u protekloj školskoj godini.


Prigodnim govorom svečanost je otvorila ravnateljica škole Božica Majhen osvrnuvši se na rezultate škole u prošloj školskoj godini. Posebno se zahvalila učenicima škole, ali i djelatnicima odnosno učiteljima na svesrdnom zalaganju, ali i na ostvarenim rezultatima što su ih postigli u proteklom razdoblju. Riječi zahvale ravnateljica je uputila županiji kao osnivaču koja je uvelike potpomogla radu škole, ali i gradu Slatini i dojučerašnjem gradonačelniku Ivanu Roštašu na također svesrdnoj pomoći.

Na državnoj smotri Projekt građanin iz Građanskog odgoja i obrazovanja školu su predstavljali Lana Kovačević, Lana Brdarić, Gala Brunović i David Cota, s mentoricom Verom Menčik. Na državnom prvenstvu za učenike s intelektualnim poteškoćama, u Poreču su bili Mateo Grgić, Iris Kokorić, Mihael Trbojević, Tomislav Kljajić, Morena Zidar, Josip Petak i Matej Teglović, a mentorice su bile Ivana Sabolić, Patricija Karaman i Tomislava Medvedović. Na državnom prvenstvu u krosu sudjelovale su, u Poreču, tri ekipe škole, dječaci 5. i 6. razred (Benjamin Mudri, Silvio Mumlek, Matija Pohiba, Antonio Pipić), djevojčice 5. i 6. razred (Tanita Šantalab, Patricija Zlatunić, Tea Halužan, Ivona Mijatović) i dječaci 7. i 8. Razred (Marin Zdelar, David Jakišić, Nenad Gvojić, Luka Jurišić) te mentori Tomislava Medvedović i Borivoje Kocić. Na državnom polufinalu HIPPO natjecanja iz engleskog jezika u Osijeku bili su Lana Kokorić i Viktor Lovrić s mentoricom Silvijom Mađarić. Sa svojim literarnim izričajem predstavila se na državnoj smotri LiDraNo u Primoštenu Nika Šantalab, uz mentorstvo Elvire Vujčić. Na državnoj smotri GLOBE škola u Zadru nastupili su Antonio Minauf, Marko Rastija i Lana Tušek i njihove mentorice Rajka Avirović Gaća i Jasmina Krznarić. Marin Nožina i Karlo Mumlek sudjelovali su na državnom natjecanju Mladih tehničara u Primoštenu uz mentora Ivana Drokana. Antonio Minauf sudjelovao je na državnom natjecanju u online kvizu “Volim domovinu” pod mentorstvom Đurđice Delić, a Sara Škiljić i Ema Balint bile su na državnoj smotri učeničkih zadruga u Zadru, također uz mentorstvo Đurđice Delić. Na online državnom natjecanju u matematici Dabar nastupio je Antonio Minauf i mentorica Sanela Jukić, a na državnom online natjecanju Koliko poznaješ Hrvatski sabor, sudjelovali su Marko Rastija, Antonio Minauf, Dorian Bogati, Dominik Bogati, Matija Pohiba i Lorena Hrgović. Njihova mentorica bila je Đurđica Delić. Tako je škola ove školske godine imala više od 40 sudionika različitih smotri, susreta i natjecanja na državnoj razini, što je iznimno vrijedan uspjeh.

Sudionici državnih natjecanja i smotri te najbolji učenik iz svakog razrednog odjela škole proglašeni su eugenijalcima oskraovcima i dobli su pohvalnice i čokolade, a najbolji učenici osmih razreda nagrađeni su i kalkulatorima.

Za najboljeg učenika škole proglašen je Marko Rastija. Najbolja sportašica je Matea Klement, a najbolji sportaš Marin Zdelar. Nagradu za promicanje tolerancije i nenasilja zavrijedio je Viktor Lovrić, dok je nagradu za najzadrugara dobio Ivan Jokoš.

Povelje za unaprjeđenje rada škole dobili su učitelji Vera Menčik, Ivana Sabolić, Patricija Karaman, Tomislava Medvedović, Borivoje Kocić, Silvija Mađarić, Elvira Vujčić, Rajka Avirović Gaća, Jasmina Krznarić, Ivan Drokan, Đurđica Delić, Sanela Jukić, Renata Grahovac i Andrea Medved. (dj / Foto: Marijo Kokorić)

Evo i popisa svih najboljih učenika OŠ Eugena Kumičića i njezinih područnih škola.

1.A razred – David Stipanić
1.B – Franjo Ivoš
1.C – Tara Djokić
2.A – Lucija Škiljić
2.B – Dora Baćani
3.A – Matej Kokorić
3.B – Roko Žunec
3.C – Gita Špoljarić
4.A – Noa Jaković
4.B – Veronika Vilk
4.C – Roman Dragić
5.A – Gala Brunović
5.B – Sara Cvijanović
5.C – Tara Horvat
6.A – Tina Boroša
6.B – Anđela Vašiček
6.C – Patricija Zlatunić
7.A – Dominik Kizivat
7.B – Natali Boroša
7.C – Dorian Bogati
8.A – Lana Tušek
8.B – Antonio Minauf
8.C – Dominik Zlatunić

Područna škola Bakić
1. razred – Luka Vuk
2. – Lorena Zagorac
3. – Šimun Gorenac
4. – Sara Antolović

Područna škola Gornji Miholjac

1. – Mia Franković
2. – Petar Krstić
3. – Ana Kizivat
4. – Tomislav Klement

Područna škola Josipovo
1. – Dorijan Ilinkar
2. – Paola Matija
3. – Terezija Milković

Područna škola Novaki
1. – Lara Nikolaus
2. – Dora Bradić
3. – Luna Bišćan
4. – Karla Mak

Područna škola Vaška
1. – Ivan Zrno
2. – Borna Dronjak
3. – Antonela Ivanac
4. – Matej Golubić

Fotografije pogledajte ovdje.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju